Compagnons

Compagnonsverzekering

Zekerheid voor zakenpartners voor de financiële gevolgen van een vroegtijd overlijden van een van de compagnons.

Vraag offerte aan

Compagnonsverzekering: levensverzekering voor zakelijke partners

Als u een compagnon heeft, bent u voor een belangrijk deel afhankelijk van uw zakelijke partner. U versterkt elkaar, bepaalt samen de strategie en toont ondernemersdurf. Maar wat als uw compagnon door overlijden wegvalt? In zo'n geval kan de compagnonsverzekering uitkomst bieden.

Wanneer een compagnon komt te overlijden, krijgen de erfgenamen zijn of haar deel van het bedrijf. Dit kan de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. De compagnonsverzekering keert de achtergebleven compagnon een geldbedrag uit, waarmee hij het aandeel van zijn overleden compagnon kan overnemen.

Levensverzekering compagnon is logisch

De compagnonsverzekering is een logische polis. Als u met uw levenspartner een huis koopt, sluit u een verzekering af op elkaars leven. Waarom zou u dat bij een groot financieel belang als een bedrijf dan niet doen? Waar een overlijdensrisicoverzekering u in uw privé beschermt, doet de compagnonsverzekering dat in uw zakelijke situatie.

Het vaststellen van de juiste dekking van de compagnonsverzekering hangt af van zakelijke factoren en uw persoonlijke financiële situatie. Wij helpen u graag met het maken van uw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Voordelen van de compagnonsverzekering

  • Keert een van tevoren vastgesteld bedrag uit aan de compagnon.
  • Levensverzekering compagnon is af te sluiten één of twee levens.
  • De dekkingsperiode en hoogte van uitkering kunt u zelf bepalen.
  • Compagnonsverzekering kan tussentijd worden aangepast.
  • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor u vergelijken.

Vragen over uw compagnonsverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 030 6877512.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.