Aarendonk Advies

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Onze aanpak

Aarendonk Advies stelt zich tot doel om tot een langdurige samenwerking met al haar relaties te komen. De sterke punten daarbij zijn persoonlijke aandacht en gemak voor u. Eén kantoor waar u terecht kunt voor verzekeringen, financieringen, pensioen en hypotheken. Natuurlijk kunt u ook bij Aarendonk Makelaardij terecht voor aankoop, verkoop en taxatie van onroerende zaken.

Onze geschiedenis

Aarendonk Advies bestaat al ruim 20 jaar maar kent in IJsselstein een oorsprong die ongeveer 50 jaar terug gaat. Sinds het jaar 1996 zijn de onderdelen Makelaardij en Verzekeringen, juridisch gezien, aparte bedrijven geworden. Vanwege de groei van beide bedrijven ontstond er ruimte gebrek. Daarom is Aarendonk Advies in 2004 verhuisd naar St Nicolaasstraat 11. Met ons team zijn wij prima in staat om u van goed advies te voorzien en de persoonlijke aandacht te geven die u van ons mag verwachten.