Huizen in woonwijk

Woonlastenverzekering

  • Zekerheid van betaling van uw maandlasten
  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Persoonlijke service bij schade
Vraag offerte aan

Woonlastenverzekering

Door een ongeval wordt u arbeidsongeschikt, of uw werkgever voert een reorganisatie door en u wordt werkloos. In plaats van een inkomen, ontvangt u voortaan een uitkering die veel lager is dan u gewend was. Kunt u dan de maandlasten voor uw woning nog steeds betalen?

De woonlastenverzekering zorgt ervoor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald, mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos worden. Daarmee heeft u de zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis.

Woonlastenverzekering op maat

Bij een woonlastenverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingsvormen en looptijden. Een uitkering van een vooraf vastgesteld bedrag is mogelijk, maar ook een uitkering ter waarde van een bepaald percentage van de hypotheeklasten.

U kunt de woonlastenverzekering afsluiten tegen een maandelijkse of jaarlijkse premiebetaling, of tegen een eenmalige koopsom. Bij een koopsom betaalt u alle premies ineens, maar wel met een aantrekkelijke korting. Het is mogelijk om de koopsom mee te financieren in de hypotheek.

Deskundig en persoonlijk advies

Een woonlastenverzekering is geen standaard verzekering die je 'zomaar' afsluit. De verzekering dient goed aan te sluiten bij uw wensen en persoonlijke situatie. Voor elke sitiuatie gelden ook weer andere regels. Vezekeraars hanteren bijvoorbeeld verschillende normen bij het vaststellen van de mate van arbeidsongeschiktheid. Deskundig en persoonlijk advies is daarom onmisbaar. 

Bent u op zoek naar een goed passende woonlastenverzekering, een onafhankelijk advies en uitgebreide service? Neem dan contact met ons op. 

Vragen over uw woonlastenverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 030 6877512.